Login



Klant worden
Skip to main content
van Duyvenvoorde

Over ons

Van Duyvenvoorde Flowers & Plants

Uw betrouwbare partner met kennis van zaken.

Sinds onze oprichting, in 1979, bewijst Van Duyvenvoorde Flowers & Plants zich dagelijks als dé expert in de gerichte inkoop, scherpe verkoop en razendsnelle distributie van verse bloemen en planten. Onze doelstelling -om iedere dag een beetje beter te worden in het maximaal faciliteren en ontzorgen van onze klanten in een dynamische markt- is al die tijd dezelfde gebleven.
Het zal u niet verbazen dat er in de afgelopen (bijna) 45 jaar ook veel is veranderd. Zo zijn er op basis van klantverzoeken en veranderende behoeftes bijvoorbeeld diverse (digitale) services toegevoegd aan ons assortiment. Graag zetten we ons uitgebreide netwerk en brede ervaring in om tot een langdurig bloeiende samenwerking te komen.
Onze klanten

Persoonlijke aandacht voor gezamenlijk succes.

Talrijke groothandels in heel Europa vertrouwen al jaren op de kennis en service bij Van Duyvenvoorde Flowers & Plants. Dankzij een digitale koppeling met ons voorraadsysteem wordt het inzien van de actuele voorraad en bestellen uitermate eenvoudig. Daarnaast bieden we de optie om een gepersonaliseerde webshop te leveren, waarmee een krachtig, volledig ingericht en compleet geautomatiseerd verkoopkanaal wordt toegevoegd.

 

Ook bloemenspeciaalzaken zijn bij Van Duyvenvoorde aan het juiste adres. Onze verkoopklare producten worden sinds jaar en dag snel en vers geleverd aan bloemwinkels in Europa. Afwijkende producten of bijzondere verpakkingswensen kunnen individueel worden aangeboden en verzorgd. Daarnaast bestaat ook voor bloemenspeciaalzaken de mogelijkheid om te profiteren van onze (digitale) services, zoals het inrichten van een geautomatiseerde en gepersonaliseerde webshop.

Ons team

Wij zijn uw ogen en oren in de markt.

Het team van Van Duyvenvoorde Flowers & Plants bestaat uit ervaren product specialisten, inkopers en accountmanagers met brede kennis van de sierteeltmarkt en een scherp oog voor trends. Dankzij korte lijnen en jarenlange persoonlijke relaties met toonaangevende kwekers en leveranciers zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Op die manier zorgen we ervoor dat we altijd een ruim voorraadassortiment van de meest interessante bloemen, planten en accessoires aanbieden. Maar ook als u specifieke wensen hebt, bijvoorbeeld in het kader van bijzondere producten of verpakkingen, denken onze specialisten graag met u mee voor een oplossing op maat.

Ons klantportaal

Inzicht en gemak volgens Van Duyvenvoorde.

Ons klantportaal is altijd bereikbaar en volledig gevuld met door ons aangekochte producten. Daarmee zijn alle producten in ons klantportaal ook gegarandeerd direct leverbaar. Niet eerder was het zó makkelijk om actuele voorraad te bekijken en direct te bestellen. Dat kan op kantoor, in de winkel of zelfs onderweg, want inloggen en bestellen in ons klantportaal is mogelijk met zowel een computer, tablet als uw smartphone.
  • Pre-Orders

Via ons klantportaal kunt u producten uit ons assortiment vooruitbestellen, zodat ons team kan zorgen dat de door u gewenste producten worden aangekocht. Zo zijn we uw oren en ogen op de veiling!

  • Voorraad

Ons portaal toont de voorraadstatus van ons volledige assortiment bloemen en planten. ‘Op voorraad’ betekent bij Van Duyvenvoorde dat we het product hebben aangekocht en fysiek op onze locatie beschikbaar hebben voor directe levering!

  • Persoonlijk account

In uw persoonlijke account kunt u de orderhistorie inzien, eenvoudig herhaalorders plaatsen, uw facturen bekijken, betalen en desgewenst sub-klantaccounts beheren.

  • Altijd en overal bereikbaar

Het digitale klantportaal heeft geen sluitingstijd. Op ieder moment van de dag kunt u de meest actuele informatie bekijken en direct bestellen.

1
Gedetailleerde productinformatie met unieke foto’s van het specifieke product.
2
Werkt op alle apparaten en is 24/7 beschikbaar, ook onderweg.
3
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, op maat ingericht voor uw bedrijfsproces.
Heeft u interesse?

Graag vertellen we meer over onze toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

U kunt namelijk profiteren van ons wereldwijde netwerk, de beschikbare marktkennis en efficiënte werkwijze in inkoop, opslag en distributie. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u het best van dienst kunnen zijn.
  • Dagelijks een nieuwe grote, verse voorraad.
  • Gericht inkopen en inspelen op de dagelijkse markt.
  • Directe import van de (internationale) kwekers.
  • Scherpe prijzen door schaalvoordelen.
  • Verpakt en vervoerd naar uw wens.