Vestigingen

Vestigingen

Nederland
Het hoofdkantoor is gevestigd op bloemenveiling FloraHolland te Naaldwijk. Exporteurs, groothandelaren en inkopers kunnen hier terecht voor een uitgebreid en kwalitatief uitstekend assortiment.

Polen
In het Poolse Poznan heeft Van Duyvenvoorde flowers & plants een buitenlandse vestiging: Bart Kwiaty. Van hieruit worden verschillende groothandelaren in Polen van verse bloemen en planten voorzien. Dagelijks wordt er met eigen vervoer naar Polen gereden om Bart Kwiaty te beleveren.

Engeland
In de UK is er een partnership met Flowervision. Deze cash & carry’s worden dagelijks beleverd. De Flowervision vestigingen onderscheiden zich door een uniek concept van tradioneel C&C en webshopverkoop.

Duitsland
In Zuid-Duitsland, Reutlingen, is er een cash & carry volgens het Flowervision concept.

Frankrijk
In Frankrijk is er een partnership met Hortipole. Deze partner krijgt dagelijks bloemen en planten geleverd en beschikt over een cash & carry in Orgeval. Naast de cash & carry bieden zij ook verkoop via internet. Hortipole biedt ruime mogelijkheden voor levering in Parijs en in de regio’s nabij Orgeval (regio Yvelines).